Meer resultaten voor andere zoekmachines

 
 
andere zoekmachines
Tien alternatieve zoekmachines in plaats van Google Apparata.
Op zich niet eens zon vreemde gedachte. Deze dienst richt zich vooral op het beantwoorden van vragen en ziet zichzelf als een kennisdatabank. Onder andere Siri en Bing maken gebruik van de kennis van Wolfram Alpha. Het bijzondere van deze zoekmachine is dat je gebruik kan maken van hashtags. Want waar zouden we tegenwoordig zijn zonder hashtags? Hoewel deze nieuwe functie van Facebook nog geen volledig alternatief is voor Google is het wel een ideale manier om informatie te zoeken over mensen uit je netwerk. Ook kan je gemakkelijk zien welke restaurants en andere zaken zijn aanbevolen of bezocht door vrienden/kennissen. Uiteraard mag het oeroude Nederlandse alternatief niet ontbreken in dit overzicht.
Anoniem zoeken vier veilige alternatieven voor Google.
Wij hebben vier alternatieve zoekmachines uitgeprobeerd die níet worden ge-PRISMd door de overheid maar wel uitstekend hun werk doen. DuckDuckGo is een meta-zoekmachine. Oftewel het pakt de zoekdata van meer dan 50 andere zoekmachines inclusief Yahoo Wolfram Aplha Bing en zelfs Wikipedia. Daarnaast heeft DuckDuckGo ook gewoon zijn eigen zoekdata die net als Google verzamelt door web crawlers op pad te sturen om webpaginas te analyseren en indexeren. DuckDuckGo stelt geen IP-adressen en individuele zoekopdrachten op te slaan op eigen servers. Ook gebruikt de zoekmachine amper cookies. Bij opties heb je de mogelijkheid HTTPS-encryptie in te schakelen en te zorgen dat je anoniem blijft wanneer je op een zoekresultaat klikt. Meer weten over DuckDuckGo? Kijk dan onderstaande video waarin de zoekmachine zichzelf op vermakelijke wijze vinden zij introduceert.
Lijst van zoekmachines Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Deze lijst van zoekmachines is niet compleet. Er komen en verdwijnen regelmatig zoekmachines. Onderstaande zoekmachines zoeken op internet via HTTP naar informatie. 3 Metazoek en clustering machines. 9 Nieuws en weblogs. AlltheWeb opgegaan in Yahoo! AltaVista oude zoekmachine tegenwoordig gebaseerd op Yahoo! Bing zoekmachine van Microsoft de opvolger van MSN Live Search. Delicious social bookmarking zoekmachine van Yahoo! DuckDuckGo privacygerichte metazoekmachine die informatie uit verschillende bronnen combineert. Exalead zoekmachine uit Frankrijk. Google zoekmachine uit de Verenigde Staten. Ixquick privacygerichte metazoekmachine uit Nederland. Lycos de eerste zoekmachine uit 1994.
Welke zoekmachine is de beste? Google en vier concurrenten op de rooster TechPulse.
Yahoo plaatst als enige de lijst van premiers van België bovenaan. Dat resultaat komt bij de andere zoekmachines pas op de tweede plaats en met reden. Hoewel we in dit artikel ook lezen wie de premier vandaag is is dat niet het hoofdonderwerp van de pagina. Verder zien we dezelfde websites terugkomen in de eerste pagina van de zoekresultaten van alle vijf zoekmachines. Blue screen of death. Als tweede test simuleren we computerproblemen. We kruipen in de huid van de minder technisch onderlegde medemens en zoeken naar Windows blauw scherm in een poging te ontdekken wat er net gebeurd is met onze fictieve fataal gecrashte laptop.
Alternatief voor Google 4 andere zoekmachines.
Doordat er steeds meer ruimte komt voor advertenties Google maps locaties en Google Shopping wordt de zoekmachine volgens veel bezoekers onoverzichtelijker. Google zal nog wel enige tijd de grootste zoekmachine blijven maar er zijn andere zoekmachines die de concurrentie aangaan met Google. Hieronder een lijst van de grootste zoekmachines die een alternatief voor Google kunnen zijn. Bing zoekmachine van Microsoft. Yandex wil een goede tweede in Europa worden. Baidu de nummer 1 zoekmachine van China. Bing zoekmachine van Microsoft. Bing is de zoekmachine van Microsoft vroeger ook wel bekend als Live search Windows Live Search en MSN Search. Bing is de afgelopen jaren steeds populairder geworden en heeft in Amerika een marktaandeel van 179 procent van alle zoekvragen.
Webwijzer.nl Alternatieve zoekmachines.
Er zijn ook gespecialiseerde zoekmachines en websites waar vragen worden beantwoord door échte mensen. Deze privacy-vriendelijke zoekmachine slaat geen zoekgeschiedenis of IP-adressen op. Om anoniem te zoeken in Google Bing Yahoo en andere zoekmachines. DOAJ Directory of Open Access Journals. DOAJ doorzoekt ruim 1 miljoen artikelen in wetenschappelijke tijdschriften. De tijdschriften voldoen aan kwaliteitscriteria en zijn Open Access de informatie is vrij toegankelijk. Onafhankelijke Duitse zoekmachine met een eigen zoekindex die geen IP-adressen van gebruikers opslaat en geheel reclamevrij is. DeuSu is een privé-initiatief. DuckDuckGoog is een combinatie van Google en DuckDuckGo een zoekmachine waarin je kunt zoeken met handige codes. Als je bijvoorbeeld iets zoekt in Twitter typ je bij je zoekterm twitter. Dit werkt met zeer veel grote websites.
Andere zoekmachines vaak beter dan Google Pc en Internet Zoekmachines.
SEO is dat een ziekte? SEO wat is dat? SEO staat voor Search Engine Optimization. SEO teksten zijn teksten die uw positie in zoekmachines verb. Reageer op het artikel Andere zoekmachines vaak beter dan Google. Plaats als eerste een reactie vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Reactie Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief. Rubriek Pc en Internet.
Hoe verander je de standaard-zoekmachine in je browser? Computer Idee.
In de bovenste balk kun je kiezen uit een aantal zoekmachines maar zoals je ziet staat DuckDuckGo er niet bij. Dat moeten we dus handmatig doen. Je doet dat via het onderste vak Andere zoekmachines. Daar staat onderaan een balk waarin je zelf een zoekmachine kunt invoeren. Je ziet dat we eerder al de zoekmachine van onder andere ComputerIdee.nl al hebben toegevoegd. We willen DuckDuckGo toevoegen dus voeren de benodigde informatie in. Je ziet dat we links de naam van de zoekmachine gebruiken en in het midden de url ervan. Rechts zetten we de zoekmachine-url neer. De meest voorkomende hebben we hieronder op een rijtje gezet maar je kunt er zelf ook een vinden. Stel dat je bijvoorbeeld de Computer Idee-zoekmachine wil instellen dan zoek je eerst iets op ComputerIdee.nl.

Contacteer ons