Meer resultaten voor Mijn Google

 
 
Mijn Google
Uw Google-accountgegevens bewerken Google-account Help.
Wanneer u op reis bent wilt u afspraken mogelijk weergeven met de tijdzone van uw huidige locatie. Meer informatie over hoe u uw tijdzone wijzigt in Google Agenda. Ashley is Google Accounts-expert en auteur van deze Help-pagina. Laat hieronder feedback achter over hoe ze de pagina kan verbeteren. Was dit artikel nuttig? Hoe kunnen we dit verbeteren? Controleren of er al een account bestaat. Een hersteltelefoonnummer of herstel-e-mailadres instellen. Het telefoonnummer in uw account wijzigen en aanpassen hoe het wordt gebruikt. Wijzigen wie uw merkaccount beheert. Wachtwoorden op al uw apparaten synchroniseren.
In en uitloggen Uw privacy en beveiliging beheren Voor iedereen Veiligheidscentrum Google.
Let er extra goed op dat u uitlogt bij uw accounts en de browser sluit wanneer u klaar bent met internetten. Ontdek de top 5 online veiligheidsfuncties van Google die speciaal zijn ontworpen om uw gezin online te beschermen. Uw Google-account nog veiliger maken Privé op internet surfen Uw Google-account zoals u het wilt Een melding ontvangen als uw naam op internet verschijnt De gegevens beheren die zijn opgeslagen in uw Google-account Uw Google-account nog veiliger maken. U kunt een extra beveiligingslaag aan uw Google-account toevoegen door authenticatie in twee stappen in te schakelen.
Inloggen Google Accounts.
Log in met uw Google-account. Geef uw e-mailadres op. Letters zijn niet hoofdlettergevoelig. Volgende Heeft u hulp nodig? Houd deze optie aangevinkt voor groter gebruiksgemak. Als u een gedeeld apparaat gebruikt raden we extra veiligheidsmaatregelen aan. Google herkent dat e-mailadres niet. Een account maken met dat adres? Er is iets misgegaan. Controleer de verbinding en probeer het opnieuw. Inloggen met een ander account Account maken.
Uw Gmail-instellingen controleren Uw privacy en beveiliging beheren Voor iedereen Veiligheidscentrum Google.
Als u uw wachtwoord vergeet heeft u een manier nodig om weer toegang te krijgen tot uw account. Google kan u een e-mail sturen op een e-mailadres voor herstel als u ooit uw wachtwoord opnieuw moet instellen. Het is dus belangrijk dat het e-mailadres voor herstel correct en actueel is en een account is waartoe u toegang heeft. U kunt ook een telefoonnummer aan uw Gmail-profiel toevoegen om per sms een code te ontvangen waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen. Het instellen van een mobiel telefoonnummer in uw account is een van de makkelijkste en betrouwbaarste manieren om uw account veilig te houden.
Aan de slag Voor gezinnen Veiligheidscentrum Google.
Ontdek wat u uw gezin kunt vertellen over mobiele apparaten. Tips van ouders bij Google. Luister hoe sommige van de ouders die bij Google werken de online veiligheid van hun kinderen proberen te garanderen. Ontdek de top 5 veiligheidsfuncties van Google die speciaal zijn ontworpen om uw gezin online te beschermen.
Google-accounts.
Geef het e-mailadres of telefoonnummer op waarmee u inlogt bij Google.
Gratis bedrijfsvermelding op Google Google Mijn Bedrijf Google.
Inloggen Aan de slag. Laat mensen zien dat uw bedrijf open is. Maak gebruik van Google Mijn Bedrijf om uw openingstijden uw telefoonnummer en een routebeschrijving weer te geven op Google Zoeken en Maps. Reviews van The Hotel Brussels. Locatie van The Hotel Brussels. Afbeeldingen van The Hotel Brussels. Zorg ervoor dat uw bedrijfsinformatie actueel is. Wordt uw telefoonnummer weergegeven wanneer mensen naar u zoeken? Kloppen het vermelde adres en de website? Bepaal zelf hoe uw bedrijf wordt gepresenteerd op Google Zoeken en Google Maps. Het is helemaal gratis. Beheer uw bedrijfsinformatie vanaf één centrale plek.
Inloggen Google Accounts.
Log in met uw Google-account. Geef uw e-mailadres op. Letters zijn niet hoofdlettergevoelig. Volgende Mijn account zoeken. Houd deze optie aangevinkt voor groter gebruiksgemak. Als u een gedeeld apparaat gebruikt raden we extra veiligheidsmaatregelen aan. Google herkent dat e-mailadres niet. Een account maken met dat adres? Er is iets misgegaan. Controleer de verbinding en probeer het opnieuw. Inloggen met een ander account Account maken.

Contacteer ons