Zoeken naar google website maken

 
 
google website maken
Online websites maken met Google Sites Computer Idee.
Tenslotte klikt u op delink in het e-mailbericht dat u hebt ontvangen om de registratie definitief te maken. Naast Google Sites maakt u eventueel ook gebruik van andere nuttige diensten zoals Gmail en Google Documenten. Stap 2 Website maken. Surf naar sites.google.com en zorg ervoor dat u bent ingelogd. Klik op de knop Site maken. U komt terecht in een scherm waarin u gegevens over de toekomstige website invult. Allereerst kiest u een sjabloon dat kunt u later altijd wijzigen. Ga hiervoor naar de optie In de galerie bladeren en klik op een template om hem in een groot venster beter te bekijken. Vindt u het mooi? Bevestig het ontwerp dan met Selecteren. U beschikt dan direct over een complete website die u naar eigen inzicht aanpast.
Google Sites.
Log in om door te gaan naar Google Sites. E-mailadres Wachtwoord Inloggen Ingelogd blijven. Houd deze optie aangevinkt voor groter gebruiksgemak. Als u een gedeeld apparaat gebruikt raden we extra veiligheidsmaatregelen aan. Heeft u hulp nodig?
Een google site aanmaken YouTube.
Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Published on Feb 25 2013. We maken een Google site. Hiervoor moet je aangemeld zijn bij Google of bij Gmail. Ik ben aangemeld bij Gmail. Het is mogelijk dat je met een Hogeschool-account geen Google site kan aanmaken. Is dat het geval maak je best een nieuwe Google account aan. In de adresbalk tik je de volgende url in sites.google.com. Links staat Maken in het rode rechthoekje. Je kan kiezen voor een lege sjabloon voor een Classroom site of je kan bladeren in de galerie. We geven de site een naam 1BALLOB_More_Thomas.
Website maken met Google Sites Clickx. Website maken met Google Sites Clickx.
Door verder op deze website te surfen geeft u de toestemming aan Minoc Media Services om cookies te gebruiken. Website maken met Google Sites. 8 December 2009 Redactie Clickx Magazine. Wil je wel een website hebben maar heb je niet de zin of kennis om hem zelf helemaal te ontwerpen? Dan kan je te rade gaan bij een niet zo bekende Google-dienst Google Sites. Nadat je gratis hebt ingetekend volstaat het om op SITE MAKEN te klikken. Je kiest een naam voor je site een url genre http//sites.google.com/site/sitenaam en vervolgens één van de vele themas.
Een site maken Sites Help.
Je kunt op Google Sites Classic een of meer websites maken. Dit artikel is voor de klassieke versie van Google Sites zonder de knop Publiceren in de rechterbovenhoek. Hulp bij de nieuwe versie van Google Sites. Een URL en een sjabloon kiezen. Log in bij Google Sites met je Google-account. Je kunt ook het blanco sjabloon kiezen of klik op Door galerie bladeren voor meer sjablonen. Voer een naam in voor je site. Voer een URL in voor je site. Je site-URL kan niet zijn gekoppeld aan het Gmail-account van iemand anders.
Een eenvoudige website maken met Google Sites YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Een eenvoudige website maken met Google Sites. Unsubscribe from Cursus TKO? Subscribe Subscribed Unsubscribe 0 0. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.
Hoe maak je een website en dat helemaal gratis.
Het snelle voorbeeld dat we voor dit artikel met Weebly hebben gemaakt staat bijvoorbeeld op het webadres http//gratiseenwebsitemaken.weebly.com/. Gratis bij Google een website maken. Wanneer je een Google account hebt oftewel gebruik maakt van Gmail van Google dan kun je via Google Sites ook heel eenvoudig een website maken. Hiervoor ga je naar http//sites.google.com. Je geeft vervolgens je Gmail-adres en wachtwoord op en je kunt direct aan de slag. Op het eerste oog lijkt het erop dat via Google Sites iets moois maken lastiger is dan met Weebly. Maar ook met Google Sites is het met een beetje tijd en toewijding absoluut mogelijk om iet moois te maken.
Webwijzer.nl Website maken met Google Sites Introductie.
Het enige dat je ervoor nodig hebt is een computer met internet. Een standaard account is gratis alles wat in deze handleiding staat valt daaronder. Er wordt geen reclame op de website geplaatst. Met Google Sites kun je een website maken voor bijvoorbeeld een club team schoolklas familie stichting of vereniging. Een website om informatie uit te wisselen inclusief agenda downloads en andere onderdelen. Alles is gemakkelijk zelf aan te passen ook door verschillende mensen. Google Sites is niet geschikt als je een geheel eigen vormgeving wil. Het is minder geschikt voor zakelijke websites of portfolio's. Voorbeelden van Google Sites. De keuken van mevrouw de Boer. Wat staat er in deze handleiding? In 10 stappen wordt een website gemaakt met Google Sites.

Contacteer ons