Zoeken naar google nieuws belgië

 
 
google nieuws belgië
Volg het Nieuws van vandaag uit België en het Buitenland op de voet op HLN.BE.
De krant op iPad. 2017 De Persgroep Digital Alle rechten voorbehouden. Onze Franstalige nieuwssite www.7sur7.be. Volg het nieuws op onze zustersite in Nederland www.ad.nl.
Google lanceert Belgische nieuwssite Het Nieuwsblad.
De website doorzoekt duizenden nieuwsbronnen en berekent met de hulp van een aantal algoritmes welke berichten het belangrijkst zijn. Die berichten komen dan bovenaan de website te staan. Google News verdeelt het nieuws over 7 rubrieken Buitenland België Economie Wetenschap Sport Entertainment Gezondheid. Daarnaast bevat de site ook een afzonderlijke zoekmachine waarmee je enkel in de nieuwsberichten kan zoeken. De Belgische Google News zoekt in zowat 400 Nederlandstalige bronnen. Het onderscheid tussen de Nederlandse en de Vlaamse Google News is niet meteen duidelijk. De Nederlandse versie toont bovenaan bijna uitsluitend puur Nederlandse bronnen maar op de Vlaamse versie kwamen opvallend veel meer stukken van Nederlandse kranten tevoorschijn.
Google News Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Google News in het Nederlands Google Nieuws is een dienst van Google Inc. om nieuwsbronnen te doorzoeken. De dienst neemt de titels eerste alinea's en mogelijk een afbeelding van de artikelen van kranten politieke partijen en organisaties over. De Amerikaanse versie biedt inmiddels ook zelf volledige nieuwsberichten. De verhalen komen van de persbureaus AP AFP The Press Association en The Canadian Press. Het nieuws is onderverdeeld in een aantal categorieën in het Nederlands buitenland binnenland België of Nederland economie wetenschap sport entertainment en gezondheid. De plaats van de categorieën op de pagina kan door de gebruiker gewijzigd worden in zijn/haar instellingen. Ook kan de gebruiker het nieuws via een RSS-feed bekijken.
Google Nieuws nu ook in België gelanceerd Gazet van Antwerpen.
Google Nieuws nu ook in België gelanceerd. 26/01/2006 om 1523 door Belga. Zoekgigant Google heeft donderdag Google News in België geïntroduceerd. Met de dienst kunnen gebruikers meer dan 400 nieuwsbronnen in België en duizenden bronnen in de rest van de wereld doorzoeken en bekijken. De mensen in België kunnen nu gepersonaliseerd zoeken in nieuwsbronnen in hun eigen land en in hun moedertaal. Deze investering past in ons streven om meer informatie te brengen op meerdere manieren bij meer mensen zegt Marc Duijndam directeur van Google Benelux.
VTM NIEUWS.
Als we ergens in VTM NIEUWS een fout maakten dan zetten we die hier recht.
Google News nu ook in het Nederlands ZDNet.be.
Momenteel splitst de nieuwsdienst van Google de actualiteit op in zeven rubrieken Buitenland Binnenland België of Nederland Economie Wetenschap Sport Entertainment en Gezondheid. Aan de slag met Google Inbox. In België vult Google het nieuws van onder meer Gazet van Antwerpen VRT Nieuws De Standaard Het Laatste Nieuws en Trends aan met enkele Nederlandse nieuwspublicaties. Ook onze collegas van ZDNet leveren nieuwsberichten al is er geen apart Technologie-kanaal. Lees meer over google news nieuws nieuwsportaal. Please enable JavaScript to view the comments powered by Disqus. comments powered by Disqus. Het beste van ZDNet in je mailbox. Geef je e-mail om in te schrijven. Volg ons op LinkedIn Volg ons op Twitter Facebook Schrijf je in op onze RSS-feed Google WhatsApp.
Google Nieuws.
De weergegeven tijd of datum ook in de tijdlijn van de artikelfunctie betreft het moment waarop een artikel is toegevoegd aan Google Nieuws of is bijgewerkt. Stel Google Nieuws in als mijn startpagina. RSS Andere Nieuws-versies Over Google Nieuws Over feeds Help Feedback verzenden Privacy Gebruiksvoorwaarden.
Google Nieuws nu ook in het Nederlands ZDNet.be.
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief! Google News het nieuwsportaal van de bekende zoekmachine is nu ook beschikbaar in het Nederlands. Zowel in Nederland als België heeft Google een lokale bètaversie van Google Nieuws gelanceerd. De nieuwspagina van Google biedt een overzicht van het belangrijkste nieuws van het moment. Google baseert zich hiervoor op ongeveer 400 Nederlandstalige nieuwsbronnen. Zelf nieuws maken doet Google niet het verzamelt en verwijst slechts door naar de relevante webpagina van de nieuwspublicatie. De Nederlandse en de Vlaamse versie van Google Nieuws verkeren nog in bètafase. Momenteel splitst de nieuwsdienst van Google het nieuws op in zeven rubrieken Buitenland Binnenland Nederland of België Economie Wetenschap Sport Entertainment en Gezondheid. Aan de slag met Google Inbox.

Contacteer ons